Tanke nr 1175: Tiden har sig

Jaha. Nu har veckorna ramlat på igen. Dags för en kort sammanfattning av vad som har hänt den senaste tiden:

  • O fyllde 40 och firade med pompa och 20-talsjazz i skum, men trevlig, lokal på Hisingen. S, A och jag kom dit och hittade först inte ingången, men plywood och marschaller visade vägen ner i dekadensens vrår. Mängder av vänner vimlade runt i snygga kläder och min röst försvann någonstans på vägen.
  • Dagen efter tog D och jag med oss varsitt brorsbarn och åkte ner till A i Skåne för numera traditionsenligt lammklapp, hund- och kattgos, hönsfnattande och hästfixande. I år fick vi husera på nybyggda "Sjösidan", tjusigt värre. Dessutom blev det popcornpoppande över öppen eld, växthushäng, kaffe, mera kaffe, promenad i skogen, dataspel och inspektion av de nyanskaffade ägorna.
Tre små som är ute för andra dagen någonsin. De fnattade och käkade sånt där grönt.

  • Påsken var lugn. A och G kom förbi på påskmiddag efter att ha varit och besökt Nationalmuseum. Plockade fram Klässbol-duken och finglasen från D:s gammelfaster Stina. Vi blev uppdaterade på vad som skedde i H-ås med omnejd och jag väste mest eftersom rösten fortfarande inte hade kommit tillbaka.
  • Plan Fyra firar 10 år i år och för att fira har M styrt upp att alla som någon gång har suttit på planet under dessa år har sammanställts i en lista. Vi sökte pengar från Längmanska kulturfonden – och fick dem! Så nu blir det en fin liten trycksak som kommer vara klar efter sommaren.
  • Arbetet med Föreningen Arbetarskrivares medlemsbrev och hemsida rullar på. Spana gärna in på arbetarskrivare.se.
  • Vi var kattvakter åt grannarna över första maj. Han var lite avvaktande till en början, men efter något dygn var alla nöjda med sakernas tillstånd.
Nöjd katt.
  • På första maj var jag ute och tågade med J och hans familj, J från kontoret + diverse lajvar-bekanta som dök upp lite här och var. Som vanligt var det sol, mycket folk och mässingsblås. Jag och J avslutade det hela genom att ta en irish coffee på Übermalm. Fint det.
  • Den här veckan var det årsmöte på kontoret. Jag fick inte avstå min valberedarroll, ny ordförande vald, stabil ekonomi och mycket fika sammanfattar väl det hela.
För övrigt finns det nya höjdareoctotext.se och det kan hända att jag skriver ett inlägg till.

Kommentarer