Tanke nr 387: Faust, val och nya kontakter

Tillbaka i regntugnt Göteborg efter ett par dagar i Stockholm. Åkte upp i onsdags kväll och landade i Bagis framåt kvällen. Det luktade gott: mull, svamp och höstlöv. Torsdagen var långsam med distansjobb, kattklappande och dum-tv. På kvällen var vi husliga och gjorde falukorv i ugn med potatismos. Grymt gott.

På fredagen var det först lunch med M från BeepBlå dörren. Vi diskuterade Martin Beck, Norrmalm, stadsvandringar, copyjobb, inställningar till text och allting där emellan. Därefter tog jag mig till Vesir och hade en timmes snack med dem. Samtalet rörde sig om noveller, kollegor, företagslösningar, berättande och kampanjer bland annat. Spännande möten, får se vad de leder till. Efter en snabb tur till lägenheten blev det FaustFolkoperan. Bianca Castafiore låg i lä, men kul var det.

I lördags var vi på stan i regnet och kollade på hammondorglar och en och annan sladd. Besökte några klädaffärer i trängseln också. På kvällen hamnade vi på KGB och pratade om huvudlösa kaniner, lajv och lite annat.

Gårdagen var valdag. Jag kan inte säga annat än att jag är besviken. Det saknas ord. Om fyra år måste det bli ändring.

Kommentarer