Tanke nr 614: Från tant till hipster

Det ni! Förra helgen tant, denna helgen hipster*. Så kan det gå. För en vecka sedan, på lördagen, var A, C och jag (alias Mary, Alice och Ulla) statister på Den flygande marknaden. Efter förberedelser, förberedelser och lite mera förberedelser tog vi pendeln in till stan för att sedan ta bussen till marknaden. Näe, jag hittade ingen längd, men A fick tag i en ny dialekt och vi lyckades få tag i två brorsbarn.

Igår hängde jag på Söder. Köpte klänningar, en på Daisy dapper och en på Cissi och Selma, var inom Pet Sounds och Sivletto och drack kaffe. Avslutade med episkt youtube-race med massor av musik. Det var en skön lördag.

Idag åkte lillsillen hem efter att ha varit här i tre veckor. Hon kör följe på Oscars och La cage aux folles. Vi var och såg den på publikrep förra fredagen. Rekommenderas. Var på oerhört gott humör efteråt och Loa Falkman är fantastisk.

I köket står dagens svampskörd rensad och klar. Det blir svampmacka till kvällsmat. Det är bra det här med höst.


*Nope, jag är ingen hipster. Gjorde GP:s hipstertest och fick följande resultat: "Du är definitivt ingen hipster. Vi vet inte så mycket mer om dig dock. Av dina svar att döma kan du vara allt från uppvuxen i en grotta till teologiprofessor. I vilket fall gör du säkert bäst i att även fortsättningsvis undvika hipsterkulturen."

Kommentarer