Tanke nr 1228: Octokonferens avklarad

Den första octokonferensen någonsin har gått av stapeln. Jag och D styrde kosan mot Linköping och Rimforsa strand i slutet av maj. Fantastiskt rum med sjöutsikt, himmelssäng och Howardsoffa och en grymt trevlig middag med bland annat vit sparris och vaktelägg från andra sidan vägen satte tonen.

Dagen därefter var det heldagskonferens med E och A. Vi drack kaffe, ritade på en gigantisk whiteboard, åt lunch, drack kaffe, ritade ännu mer, definierade möjliga samarbeten och utvecklingsstråk, drack kaffe, fortsatte diskutera och rita och avslutade det hela med en finfin middag.

På torsdagen skulle vi ha besökt Drakryggen, men på grund av rådande coronaläge blev mötet digitalt. Ett udda möte, men bra. Känns knasigt att prata utan att vara konkret, men det ska tydligen vara bra ibland sägs det. Efter mötet satt vi oss i bilen och körde in till Linköping för att besöka lekplatsen i Magistratshagen. Den var fortfarande fin och sagorna i kojan var somriga. Tillbaka i Rimforsa fortsatte samtalen och tankarna innan bastubad precis vid sjön.

Efter att ha checkat ut och druckit kaffe körde vi till Söderköping. Där summerades konferensdagarna och vi sammanställde diskussionerna. Dessutom blev det en del fnulande på ett nytt koncept. Eftersom E4 är dödstrist att köra tog vi vägen förbi A & T i K-lida för grillmiddag innan vi till slut landade hemma igen.

Octokonferensen är här för att stanna. Nästa år kör vi igen.

Kommentarer